DOLAZAK NOVOG ŽUPNIKA fra Krunoslava Alberta

Poštovana braćo i sestre, dragi vjernici, čuli ste Obavijest o promijeni službe kod nas franjevaca u Karlovcu, točnije o imenovanju novog župnika:

Na sjednici Definitorija naše Hrvatske franjevačke Provincije sv. Ćirila i Metoda, 6. i 7. srpnja 2015. godine utvrđen je novi razmještaj braće: Za franjevački samostan i župu Presvetog Trojstva Karlovac imenovan je novi župnik: fra Krunoslav Albert koji dolazi iz Zagreba.

U iduću nedjelju 23.08.2015., na misi u 10:30 sati, naš fra Krunoslav Albert, pruzima službeno svoju novu povjerenu mu službu župnika franjevačke župe Presvetog Trojstva u Karlovcu.
Želimo mu dobrodošlicu u naše franjevačko bratstvo i obilje Božjeg blagoslova u radu sa župljanima i svim vjernicima koji dolazite u našu crkvu.

Poštovani vjernici i vi mu također pokažite dobrodošlicu, te ga podržite u svojim svakodnevnim molitvama. Vjerujemo da smo njegovim dolaskom u naš grad Karlovac obogaćeni i kao kršćani i kao ljudi!

mlada misa na Trsatu
mlada misa na Trsatu

UZ SLIKU: Zanimljivost iz arhive…fotografija s mlade mise našeg gvardijana fra Igora Andrijevića, 2009. godine na Trsatu, u koncelebraciji tada također mladomisnik fra Krunoslav Albert. Fra Igor je već ovih nedjelja spomenuo da su on i naš novoimenovani župnik fra Krunoslav generacija, ne samo po godištu, nego i po svećeničkom ređenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.