Župne obaviijesti za 21. nedjelju kroz godinu (23. 8. 2020.)

  • Ovoga je tjedna u naše je bratstvo, uz fra Matu Bašića, novog župnog vikara, stiglo još jedno pojačanje. Uprava naše Provincije dodijelila nam je fra MISLAVA LUKAČEVIĆA, rodom iz Slavonskog Broda, kandidata za đakona. Fra Mislav će u studenom primiti red đakonata, a onda će u našoj župnoj zajednici biti na đakonskom praktikumu (peći zanat za svećenički pastoral). Fra Mislavu želimo obilje Božjeg blagoslova u radu sa župljanima i svim vjernicima koji rado dolaze u našu crkvu. Vi mu pokažite dobrodošlicu te ga podržite u svojim svakodnevnim molitvama.
  • U utorak molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog, sveca u našim različitim životnim potrebama.
  • U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim.
  • Sakrament ženidbe žele sklopiti:

– LUKA DOBRINIĆ, rimokatoličke vjere, sin Damira i Zdenke r. Beljo, s prebivalištem Rakovac 21 u Karlovcu, uzima DOROTEJU LAJIĆ rimokatoličke vjere, kći Steve i Katice r. Tropčić, s Kamenskog. Vjenčanje je 18. rujna 2020. u crkvi Gospe Snježne na Kamenskom.

Ako je nekom poznata bilo kakva zapreka za ovo vjenčanje, dužan je javiti ovom župnom uredu. Mladence preporučamo u vaše molitve.

  • Vašom dobrotom u proteklom tjednu za potrebe crkve i samostana prikupili smo 1.700,00 kn. Za sve naše dobročinitelje molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Zahvaljujemo vam i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.