Župne obavijesti za 16. nedjelju kroz godinu (21. 7. 2019.)

  1. Sutra (ponedjeljak 22. srpnja 2019.) u zajedništvu s drugim framašima, petero mladih – članova naše Franjevačke mladeži u pratnji duhovnog asistenta fra Marina Kuzminskog, započinju svoj XXV. franjevački hod, od Čakovca do Krapine sa završetkom u Asizu – gradu sv. Franje, gdje će u zajedništvu s mnogim mladima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije i drugih zemalja proslaviti blagdan Gospe od Anđela ili Porcijunkule. Želimo im lijep i blagoslovljen susret. Naše mlade preporučamo u vaše molitve.
  1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog.
  1. U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim.
  1. U petak slavimo spomendan sv. Joakima i Ane, roditelje BDM (Isusovi sveti Dida i Baka). Pod večernjom svetom misom u 18:30 sati, posebno ćemo moliti za naše bake i djedove, da nam budu uzori u strpljivosti, životnoj mudrosti i znak pouzdanja u Božju milost.
  1. U subotu 27. srpnja 2019. hodočastimo Majci Milosti na Trsat. Polazak je u 6:00 sati u jutro ispred Franjevačkog samostana.
  1. Na srce Vam stavljamo krovište naše crkve. Vaše darove za obnovu možete ostaviti u sakristiji iza svetih misa ili u vrijeme rada župnog ureda. Zahvaljujemo vam od srca!
  1. Preporučamo vam novi broj Glasa Koncila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.