Župne obavijesti za 16. nedjelju kroz godinu (22. 7. 2018.)

  1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika karlovačke zvijezde. S pouzdanjem u Boga utecimo se svecu cijeloga svijeta u svojim životnim potrebama.

 

  1. U četvrtak slavimo spomendan sv. Joakima i Ane, roditelje BDM (Isusovi sveti Dida i Baka). Pod večernjom svetom misom posebno ćemo moliti za naše bake i djedove, da nam budu uzori u strpljivosti, životnoj mudrosti i znak pouzdanja u Božju milost.

Poslije večernje svete mise redovito je euharistijsko klanjanje.

 

  1. U subotu, 28. srpnja hodočastimo Majci Milosti na Trsat. Polazak je u 6 sati ujutro ispred Franjevačkog samostana. Ima još sedam slobodnih mjesta.

 

  1. Sljedeće nedjelje (29. srpnja 2018.) poslije večernje svete mise skupština je Franjevačkog svjetovnog reda.

 

  1. Od 23. srpnja pa do 5. kolovoza 2018. troje mladih iz našega bratstva Franjevačke mladeži, u pratnji duhovnog asistenta fra Marina Kuzminskog, sudjeluje na ovogodišnjem Franjevačkom hodu od Sigeta do Siska sa završetkom u gradu sv. Franje u Asizu gdje će u zajedništvu s mnogim mladima iz Hrvatske, Italije i drugih zemalja proslaviti blagdan Gospe od Anđela ili Porcijunkule. Želimo im lijep i blagoslovljen susret.

 

  1. Zahvaljujemo vam na primljenim darovima ovoga tjedna za obnovu krovišta, Preporučamo se nadalje vašoj dobroti.
  1. Poslužite se novim brojem Glas-a Koncila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.