Župne obavijesti za 20. nedjelju kroz godinu (20. 8. 2017.)

Župne obavijesti za 20. nedjelju kroz godinu (20. 8. 2017.)

 

        

  1. U ponedjeljak nakon večernje mise je euharistijsko klanjanje pred Presvetim s našim časnim sestrama Franjevkama od Bezgrešne. Molimo za proglašenje blaženom njihove utemeljiteljice Majke Klare Žižić.

 

  1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog. S pouzdanjem u Boga utecimo se svecu cijeloga svijeta u svojim životnim potrebama.

 

  1. U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Dođite i molite za svoje potrebe i nakane vaših obitelji!

 

  1. Pozivamo vas na Hodočašće u Asiz od 27. rujna do 1. listopada 2017. pod geslom “PUTEVIMA SV. FRANJE i SV. KLARE”. Cijena hodočašća je 1950 kn.

 

  1. Organiziramo Hodočašće Gospi od Suza u srcu Slavonije, u Pleternici. Podsjećamo vas da je polazak u četvrtak 31. kolovoza 2016. u 14:00 sati ispred franjevačkog samostana, a povratak je planiran oko ponoći. Cijena karte autobusa je 100 kn. Prijave primamo u sakristiji ili u vrijeme rada župnog ureda.

 

  1. Zahvaljujemo svima koji su nam kroz prošli tjedan pomogli u materijalnoj obnovi crkve i samostana. Za sve vas molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

 

  1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.