Župne obavijesti za 21. nedjelju kroz godinu (25. 8. 2019.)

  • Ovaj je tjedan u naše bratstvo stiglo pojačanje. Uprava naše Provincije dodijelila nam je fra ANDRU TOMISLAVA GLUŠČIĆA, koji će u župi obavljati novu mu povjerenu službu župnog vikara. Želimo mu obilje Božjeg blagoslova u radu sa župljanima i svim vjernicima koji rado dolaze u našu crkvu. Vi mu pokažite dobrodošlicu te ga podržite u svojim svakodnevnim molitvama.
  • U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika karlovačke Zvijezde, sveca u našim različitim životnim potrebama.
  • U srijedu prije večernje mise molimo zagovor sv. Josipa.
  • U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim.

Dođite i molite za svoje potrebe i nakane vaših obitelji!

  • U subotu, 31. kolovoza HODOČASTIMO u CERNIK, POŽEGU te u Marijansko svetište Gospi od Suza u Pleternicu. Polazak je u 7 sati u jutro, ispred franjevačkog samostana, a povratak je planiran iza ponoći.
  • Jučer (subota 24.08.2019.) su u Marijinom svetištu na Trsatu, franjevački habit obukla i započela godinu novicijata trojica naše mlade braće, a šestorica dosadašnjih novaka položili svoje prve zavjete. U subotu 07. rujna 2019. petorica naše braće položit će svoje svečane doživotne redovničke zavjete u Zagrebu na Sigetu. Svu našu mladu braću preporučamo u vaše molitve, da im Gospodin podari svoj mir i ustrajnost na započetom putu.
  • Na srce Vam stavljamo krovište naše crkve. Vaše darove za obnovu možete ostaviti u sakristiji iza svetih misa ili u vrijeme rada župnog ureda. Zahvaljujemo vam od srca! Za sve vas molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.
  • Povodom Dana grada Karlovca, naše Fr.Ka pive je brzo ponestalo. Mnogi su pitali kada će opet biti prilika za druženje i kušanje pive. Karlovac je poznat po Danima piva koji su pred nama. Stoga, od 30.08. do 03.09.2019. pozivamo vas u naš atrij samostana na Craft franjevačko pivo, svaki dan od 19:30 do 22:30 sati. Dobro nam došli i ugodno se osjećali u našoj domaćoj atmosferi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.