Župne obavijesti za 21. nedjelju kroz godinu (27. 8. 2017.)

Župne obavijesti za 21. nedjelju kroz godinu (27. 8. 2017.)
  1. U utorak se odazovimo pobožnosti sv. Antunu Padovanskom koju molimo prije večernje svete mise. S pouzdanjem u Boga utecimo se svecu cijeloga svijeta u svojim životnim potrebama.
  1. U četvrtak, 31. kolovoza, hodočastimo u Marijansko svetište Gospi od Suza u srcu Slavonije, u PleternicuPolazak je u 14:00 sati ispred franjevačkog samostana, a povratak je planiran oko ponoći.
  1. U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim.

Dođite i molite za svoje potrebe i nakane vaših obitelji!

  1. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u čast Presvetog srca Isusova i srca Marijina – prilika prije mise za svetu ispovijed.
  1. Od petkanakon ljetne stankezapočinjemo s redovitim župnim uredovanjem: dopodne od 9-11 h i popodne od 16-17,30 h. Toga dana započinjemo upisivanje misnih nakana za mjesec listopad, studeni i prosinac.
  1. Pozivamo vas na Hodočašće u Asiz od 27. rujna do 1. listopada 2017. pod geslom “PUTEVIMA SV. FRANJE i SV. KLARE”. Cijena hodočašća je 1950 kn. 
  1. Zahvaljujemo svima koji su nam kroz prošli tjedan pomogli u materijalnoj obnovi crkve i samostana. Za sve vas molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.
  1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.