Župne obavijesti za 22. nedjelju kroz godinu (1. 9. 2019.)

  1. Danas je prva nedjelja u mjesecu rujnu pa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše časne sestre kandidatice te sjemeništarce, postulante, novake i bogoslove. Vaš dar za njih možete ostaviti u košarici kod izlaza iz crkve. Hvala vam što se na taj način rado ugrađujete u odgoj i školovanje budućih franjevki i franjevaca.
  1. Nakon ljetne stanke, od utorka 03. rujna 2019. započinjemo s redovitim župnim uredovanjem: dopodne od 9-11 sati i popodne od 16-17:30 sati.

Započinjemo s upisivanjem misnih nakana za mjesec listopad, studeni i prosinac.

  1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika karlovačke Zvijezde, sveca u našim različitim životnim potrebama.
  1. U srijedu prije večernje mise molimo zagovor sv. Josipa.
  1. U srijeda naš brat fra Marino Kuzminski slavi svoj imendan, pa ga preporučamo u vaše molitve.
  1. U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim.

Dođite i molite za svoje potrebe i nakane vaših obitelji!

  1. Ovaj tjedan je prvi petak na čast Presvetog srca Isusova i prva subota na čast Majci Božjoj prilika prije mise za svetu ispovijed.
  1. Pozivamo vas na HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE “zahvala i preporuka Kraljici Mira”, od 11. – 13. 10. 2019. Cijena puta je 400,00 kn. Javiti se gđi Mironiji i gđi Snježani.
  1. Na srce Vam stavljamo krovište naše crkve. Vaše darove za obnovu možete ostaviti u sakristiji iza svetih misa ili u vrijeme rada župnog ureda. Zahvaljujemo vam od srca! Za sve vas molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.
  1. Povodom Dana piva pozivamo vas u naš atrij samostana na Craft franjevačko pivo, svaki dan od 19:30 do 22:30 sati. Dobro nam došli i ugodno se osjećali u našoj domaćoj atmosferi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.