Župne obavijesti za 24. nedjelju kroz godinu (13. 9. 2020.)


1. Nakon ljetne stanke započeli smo sa redovitim radom župnog ureda, od utorka do petka: dopodne od 9-11 sati i popodne od 16-17:30 sati. U tijeku je upis misnih nakana za mjesec listopad, studeni i prosinac.

2. Sutra, u ponedjeljak, 14. rujna 2020. slavimo blagdan UZVIŠENJA SVETOGA KRIŽA. Svete su mise u 8, 9 te u 18:30 sati. Poslije svetih misa molit ćemo prigodnu molitvu pred ČUDOTVORNIM RASPELOM u kapeli naše crkve.

3. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog.

4. U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje pred Presvetim.

5. Ovoga tjedna naš brat fra Mislav Lukačević nalazi se na duhovnim vježbama kojim se priprema za đakonsko ređenje koje će se održati 03. listopada 2020. u Mariji Bistrici. Fra Mislava preporučimo u svoje molitve.

6. U subotu su jesenske Kvatre, dan kada cijela katolička Crkva moli i žrtvuje se za svećenička i redovnička zvanja kao i za duhovnu izgradnju naše mladeži. Pozivamo vas i toga dana na osobnu molitvu i svetu misu.

7. Priprava odraslih za primanje sakramenata kršćanske inicijacije (krštenje, pričest, krizma) započinje 17. listopada u 19:00 sati i trajat će tijekom ove pastoralne godine sve do Uskrsa. Pozivamo sve zainteresirane da se u uredovno vrijeme župnog ureda dođu upisati. Oni koji su već kršteni, a žele primiti sakramente potvrde i svete pričesti trebaju priložiti Potvrdu o krštenju, a oni koji nisu kršteni trebaju predočiti Rodni list.

8. U mjesecu listopadu, nakon svetkovine sv. Franje, započet ćemo sa župnim vjeronaukom za djecu, kao i sa ostalim vjerskim sadržajima za odrasle. Objavit ćemo na vrijeme detaljan raspored.

9. Zahvaljujemo svima koji su svojim materijalnim darom pomogli za potrebe crkve i samostana. Za sve naše dobročinitelje molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

10. Pretplatnici Glasa Koncila, svoj primjerak mogu podići sa pričesne ograde.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.