Župne obavijesti za 28. nedjelju kroz godinu (15. 10. 2017.)

Župne obavijesti za 28. nedjelju kroz godinu (15. 10. 2017.)

    

 1. Svaku večer prije večernje mise molimo listopadsku pobožnost BDM u 18:00 sati. Dođite i ponesite sa sobom sve svoje molbe i potrebe, uz pjesmu i molitvu povjerite ih našoj Nebeskoj Majci.

 

 1. U utorak je redoviti Biblijski susret. Prilika je to da se zajedničkim snagama susrećemo s Božjom Riječju: čitajući je, razmišljajući o njoj, moleći i konkretizirajući je u svom svakodnevnom životu! Na susret valja ponijeti Bibliju!

 

 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim kojega animiraju članovi Molitvene zajednice “Tješitelji Milosrdnog Isusa” sa svrhom nakane molitve za život. Odazovimo se pozivu milosrđa za nerođene.

 

 1. U petak je vjeronaučna pouka za odrasle. Prilika je to, da kroz jednostavnu i razumljivu pouku obnovite svoje znanje o vjeri.

 

 1. U subotu nastavljamo sa redovitim susretima djece i mladih:

MINISTRANTI u 9:00 sati, DJEČJI ZBOR u 11:00 sati.

– Franjevačka mladež – FRAMA poziva sve mlade od 15 do 25 godina na susret subotom u 19:00 sati. Prilika je to da zajedno s njima kroz razne tematske susrete upoznate vjeru i gradite nova prijateljstva.

 

 1. U subotu je euharistijsko klanjanje s našim časnim sestrama Franjevkama od Bezgrešne. Molimo za proglašenje blaženom njihove utemeljiteljice službenice Božje Majke Klare Žižić.

 

 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.

RASPORED VJERONAUKA SE NALAZI NA OGLASNOJ PLOČI

 

 1. Iduća je nedjelja posvećena misijama, kada ćemo moliti za misionare i misije, o tome razmišljati te prikupljati priloge za pomoć djelovanju naših misionara.

 

 1. Sljedeće nedjelje (22.10.2017.) pozivamo roditelje i djecu drugih razreda osnovnih škola na svetu misu u 9 sati, nakon koje ćemo imati upis djece za župni vjeronauk.

 

 1. Najavljujemo Sastanak ŽPV-a u ponedjeljak 23. listopada 2017. u 19:15 sati.

 

 1. Pozivamo djecu koja se žele priključiti našem dječjem zboru nedjeljom u 9 sati, kao i odrasle koji žele pjevati u Župnom zboru nedjeljom u 10:30 sati, te mlade koji žele pjevati u Zboru mladih nedjeljom u 18:30 sati, da se jave voditeljima zborova.

 

 1. Pozivamo odrasle, koji još nisu primili sakramente kršćanske inicijacije (krštenje, svetu pričest i potvrdu) a to žele, da se prijave u vrijeme rada župnog ureda. Tečaj će započeti krajem listopada.

 

 1. Stigli su kalendari za sljedeću 2018. godinu. Možete ih nabaviti u sakristiji ili u vrijeme rada župnog ureda.

 

 1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.