Župne obavijesti za 29. nedjelju kroz godinu (21. 10. 2018.)

Župne obavijesti za 29. nedjelju kroz godinu (21. 10. 2018.)
 1. Danas je MISIJSKA NEDJELJA. Svoj dragovoljni novčani prilog za pomoć misija te za život i rad naših misionara, na kojem vam od srca već unaprijed zahvaljujemo, možete ostaviti u košarici pri izlazu iz crkve.

 

 1. Nastavljamo sa Listopadskim pobožnostima – molimo otajstva Gospine krunice svakoga dana u 18,00 sati u kapeli Gospe Loretske. Svoje molbe uz pjesmu i molitvu povjerimo našoj Nebeskoj Majci.

 

 1. U utorak nakon večernje svete mise pozivamo vas na susrete Biblijskog sata. Zajedničkim snagama susrećemo se s Božjom Riječju: čitajući je, razmišljajući, moleći i konkretizirajući je u svom svakodnevnom životu.
 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.

RASPORED VJERONAUKA NALAZI SE NA OGLASNOJ PLOČI

 

 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim.
 1. I dalje pozivamo one koji se žele pridružiti našim pjevačkim zborovima (Mješovitom župnom zboru, Zboru mladih, Dječjem zboru) da se nakon svete mise jave njihovim voditeljima. Hvala na vašem odazivu!
 1. U subotu nastavljamo sa redovitim susretima djece i mladih:

MINISTRANTI u 9,00 sati, DJEČJI ZBOR u 11,00 sati, Franjevačka mladež u 19,30 sati.

 1. Sljedeće nedjelje (28. listopada 2018.) poslije večernje svete mise Skupština je Franjevačkog svjetovnog reda. Koristimo priliku da vas pozovemo, da nam se pridružite i tako postanete članom velike Franjevačke obitelji u bratstvu Franjevačkog svjetovnog reda.

 

 1. Iduća nedjelja je nedjelja zahvalnosti za plodove zemlje. Pozivamo vas da sljedeće nedjelje donesete nešto od plodova zemlje na blagoslov: bilo iz svog vlastitog vrta, bilo da kupite na tržnici ili u trgovini (povrće, voće, kruh, pecivo…) Bogu zahvalimo što nam po majci Zemlji toliko toga daruje.
 1. 10. U petak 26.10.2018. hodočastimo u Međugorje Kraljici Mira. Bogu hvala popunili smo dva autobusa. Polazak je u 23 sata ispred franjevačkog samostana. Sa sobom ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu.

 

 1. Zahvaljujemo vam od srca na prikupljenim darovima ovoga tjedna za obnovu krovišta i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

 

 1. Preporučamo vam novi broj Glas Koncila, koji između ostalog donosi: Vukovarski krik ne će biti utišan; Stepinac je zlato za sva vremena i vječnost; Što su to lauretanske litanije?