Župne obavijesti za 29. nedjelju kroz godinu (21. 10. 2018.)

 1. Danas je MISIJSKA NEDJELJA. Svoj dragovoljni novčani prilog za pomoć misija te za život i rad naših misionara, na kojem vam od srca već unaprijed zahvaljujemo, možete ostaviti u košarici pri izlazu iz crkve.

 

 1. Nastavljamo sa Listopadskim pobožnostima – molimo otajstva Gospine krunice svakoga dana u 18,00 sati u kapeli Gospe Loretske. Svoje molbe uz pjesmu i molitvu povjerimo našoj Nebeskoj Majci.

 

 1. U utorak nakon večernje svete mise pozivamo vas na susrete Biblijskog sata. Zajedničkim snagama susrećemo se s Božjom Riječju: čitajući je, razmišljajući, moleći i konkretizirajući je u svom svakodnevnom životu.
 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.

RASPORED VJERONAUKA NALAZI SE NA OGLASNOJ PLOČI

 

 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim.
 1. I dalje pozivamo one koji se žele pridružiti našim pjevačkim zborovima (Mješovitom župnom zboru, Zboru mladih, Dječjem zboru) da se nakon svete mise jave njihovim voditeljima. Hvala na vašem odazivu!
 1. U subotu nastavljamo sa redovitim susretima djece i mladih:

MINISTRANTI u 9,00 sati, DJEČJI ZBOR u 11,00 sati, Franjevačka mladež u 19,30 sati.

 1. Sljedeće nedjelje (28. listopada 2018.) poslije večernje svete mise Skupština je Franjevačkog svjetovnog reda. Koristimo priliku da vas pozovemo, da nam se pridružite i tako postanete članom velike Franjevačke obitelji u bratstvu Franjevačkog svjetovnog reda.

 

 1. Iduća nedjelja je nedjelja zahvalnosti za plodove zemlje. Pozivamo vas da sljedeće nedjelje donesete nešto od plodova zemlje na blagoslov: bilo iz svog vlastitog vrta, bilo da kupite na tržnici ili u trgovini (povrće, voće, kruh, pecivo…) Bogu zahvalimo što nam po majci Zemlji toliko toga daruje.
 1. 10. U petak 26.10.2018. hodočastimo u Međugorje Kraljici Mira. Bogu hvala popunili smo dva autobusa. Polazak je u 23 sata ispred franjevačkog samostana. Sa sobom ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu.

 

 1. Zahvaljujemo vam od srca na prikupljenim darovima ovoga tjedna za obnovu krovišta i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

 

 1. Preporučamo vam novi broj Glas Koncila, koji između ostalog donosi: Vukovarski krik ne će biti utišan; Stepinac je zlato za sva vremena i vječnost; Što su to lauretanske litanije?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.