Župne obavijesti za 29. nedjelju kroz godinu (22. 10. 2017.)

Župne obavijesti za 29. nedjelju kroz godinu (22. 10. 2017.)
 1. Danas je MISIJSKA NEDJELJA. Svoj dragovoljni dar za pomoć misijama i misionarima, na kojem vam od srca već unaprijed zahvaljujemo, možete dati na izlazu iz crkve.
 1. Sutra (ponedjeljak 23. listopada 2017.) u 19:15 sati je sastanak ŽPV-a i ŽEV-a.
 1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog.

Poslije mise je redoviti Biblijski susret.

 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim.

Poslije klanjanja u 19:45 sati započinje Tečaj priprave za sakramente.

Ukoliko još ima zainteresiranih mladih i odraslih, koji bi se htjeli pridružiti zajednici Katoličke Crkve primajući krštenje i ostale sakramente kršćanske inicijacije, mogu se u četvrtak priključiti zajednici katekumena.

 1. U petak je vjeronaučna pouka za mlade, studente, radničku mladež i odrasle.
 1. U subotu nastavljamo sa redovitim susretima djece i mladih:

MINISTRANTI u 9:00 sati, DJEČJI ZBOR u 11:00 sati.

– Franjevačka mladež – FRAMA poziva sve mlade od 15 do 25 godina na susret subotom u 19:00 sati.

 1. 7. Župni vjeronauk za 2., 3., 7. i 8. razred održava se prema redovitom rasporedu. RASPORED VJERONAUKA SE NALAZI NA OGLASNOJ PLOČI

 

 1. Ovaj tjedan smo u crkvi imali radnu akciju u kojoj smo prednje klupe malo približili jedne drugima i poravnali ih sa klupama koji se nalaze u donjem dijelu crkve. Pri tome smo uklonili cijevi koje su se nalazile u drvenom podu klupa, te jače učvrstili klupe o drveni pod. Radove su obavili marljivi i vrijedni dečki iz naše župne zajednice. Zahvaljujemo im od srca.

 

 1. I dalje pozivamo one koji se žele pridružiti našim pjevačkim zborovima (Mješovitom župnom zboru, Zboru mladih, Dječjem zboru) da se nakon svete mise jave njihovim voditeljima. Hvala na vašem odazivu!

 

 1. Stigli su kalendari za sljedeću 2018. godinu.
 1. Vašom dobrotom u proteklom tjednu prikupljeno je 600 kn za materijalnu obnovu crkve i samostana. Zahvaljujemo se i preporučamo nadalje vašoj dobroti.

Kako su tepisi koje redovito stavljamo u vrijeme zime po sredini crkve već dotrajali i stari, pokušati ćemo prikupiti potrebna sredstva kako bi ih zamijenili novima.

 1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.