Župne obavijesti za 30. nedjelju kroz godinu (27. 10. 2019.)

 1. Danas je NEDJELJA ZAHVALE ZA BOŽJA DOBROČINSTVA. Za sve što jesmo i što imamo, za sve stvoreno što nas okružuje, za sve što primamo iz Božjih ruku, u stavu jednostavnosti i zahvalnosti Bogu recimo: HVALA!
 1. Večeras (nedjelja 27. listopada 2019.) nakon večernje svete mise bit će Skupština FSR-a. Pozivamo sve zainteresirane, potaknute duhom sv. Franje Asiškog, koji se žele uključiti i postati članom Franjevačkog svjetovnog reda da nam se prijave. Postanimo članovi velike Franjevačke obitelji u bratstvu Franjevačkog svjetovnog reda.
 1. Nastavljamo s Listopadskim pobožnostima BDM: molimo otajstva Gospine krunice svakoga dana u 18,00 sati. Dođite i ponesite sa sobom sve svoje molbe i potrebe, uz pjesmu i molitvu povjerite ih našoj Nebeskoj Majci.
 1. U ponedjeljak poslije večernje svete mise u vjer. dvorani pozivamo vas na susret: “STOPAMA SVETACA”Upoznajući svetce, učimo kako postići svetost.
 1. Zbog jesenskih praznika ovoga tjedna nema župnog vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike. No, na nedjeljnoj svetoj misi se vidimo.
 1. U četvrtak je redovito klanjanje pred Presvetim.
 1. U PETAK je svetkovina SVIH SVETIH.

Svete mise su nedjeljnim rasporedom: u 7:30, 9, 10:30 i 18:30 sati.

Podsjećamo vas da na Svi Svete poslije podne i tokom Dušnog dana moguće je dobiti potpuni oprost za jednog pokojnika čija je duša u čistilištu. Uvjeti za potpuni oprost su:    

          – pohoditi crkvu u kojoj treba izmoliti Oče naš i Vjerovanje apostolsko

          – pričestiti se i ako je potrebno prije toga se ispovjediti

          – na nakanu sv. Oca izmoliti još Oče naš

 1. U SUBOTU na DUŠNI DAN, na spomen svih naših preminulih, svete mise su kod nas blagdanskim rasporedom u 8, 9 i 18:30 sati.
 1. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota na čast Presvetog srca Isusova i srca Marijina – prilika prije mise za ispovijed.
 1. U subotu su redoviti susreti djece i mladih:
MINISTRANTI u 9,00 sati, DJEČJI ZBOR u 11,00 sati,                                       FRANJEVAČKA MLADEŽ u 19,30 sati.  
 1. Na srce Vam stavljamo krovište naše crkve. Vaše darove za obnovu možete ostaviti u sakristiji iza svetih misa ili u vrijeme rada župnog ureda. Zahvaljujemo vam od srca! Za sve vas molimo i prikazujemo svetu misu svake prve nedjelje u mjesecu. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.