Župne obavijesti za 31. nedjelju kroz godinu (4. 11. 2018.)

 1. Prva je nedjelja u mjesecu pa vašoj dobroti i vašim molitvama preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove u kojima se pripremaju i školuju budući franjevci i franjevke: svećenici, braća i sestre. Od srca zahvaljujemo što pomažete pri njihovu odgoju i školovanju.

 

 1. Večeras (nedjelja, 4. studenoga 2018.nakon večernje svete mise je SASTANAK roditelja ovogodišnjih kandidata za krizmu.

 

 1. Kako su prošli tjedan završile Listopadske pobožnosti, od ovoga tjedan nastavljamo s redovitom pobožnošću sv. Antunu Padovanskom, utorkom prije večernje svete mise.

 

 1. U utorak, nakon večernje svete mise u 19:15 sati pozivamo vas na BIBLIJSKI SUSRET.
 1. Radno vrijeme našeg župnog Caritasa je srijedom od 17 do 18 sati. Zahvaljujemo svima koji pomažete našim najpotrebnijima bilo u novcu ili u hrani. Podsjećamo vas da se škrabica za Caritas nalazi kod oltara Srca Marijina.
 1. Župni vjeronauk za 2., 3., 7. i 8. razred se održava prema redovitom rasporedu.
 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim. Poslije klanjanja molitveni susret ima Franjevački svjetovni redPozivamo sve zainteresirane privučene duhom sv. Franje Asiškog, koji se žele uključiti i postati članom Franjevačkog svjetovnog reda, da nam se prijave.

 

 1. U subotu nastavljamo s redovitim susretima djece i mladih:
MINISTRANTI u 9,00 sati

DJEČJI ZBOR u 11,00 sati

Franjevačka mladež – FRAMA u 19,30 sati.

 

 1. Približava nam se vrijeme došašćaKao i svake godine na Trgu bana Josipa Jelačića postavit ćemo veliki adventski vijenac. I ove godine prema našim skromnim mogućnostima ponudit ćemo subotom večernji adventsko-duhovni program. Događaj je to koji iz godine u godinu postaje prepoznatljiv u našem gradu kao i izvan njega. Molimo sve zainteresirane koji bi nam pripomogli u akcijama vezanim uz adventska događanja da nam se jave: dobro nam došli i stariji i mlađi!

 

 1. 10Stigli su kalendari za sljedeću 2019. godinu. Možete ih nabaviti u sakristiji ili u župnom uredu.

 

 1. Zahvaljujemo vam od srca na prikupljenim darovima ovoga tjedna za obnovu krovišta samostana i crkve, preporučamo se nadalje vašoj dobroti. Neka Bog blagoslovi vašu dobrotu.

 

 1. Preporučamo vam novi broj Glas Koncila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.