Župne obavijesti za 31. nedjelju kroz godinu (5. 11. 2017.)

Župne obavijesti za 31. nedjelju kroz godinu (5. 11. 2017.)
 1. Prva je nedjelja u mjesecu studenompa vašoj dobroti i molitvama preporučamo naše franjevačke odgojne ustanove u kojima se pripremaju i školuju budući franjevci: svećenici i braća. Zahvaljujemo na svakom vašem pa i najmanjem daru.

– Večeras (nedjelja 5. studenog 2017.nakon večernje svete mise je sastanak roditelja krizmanika.

 

 1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika karlovačke zvijezde. Poslije mise je redoviti Biblijski susret. Dođite i upoznajmo Božju Riječ!
 1. Radno vrijeme našeg župnog Caritasa je srijedom od 17 do 18 sati. Zahvaljujemo svima koji pomažete našim najpotrebnijima bilo u novcu ili u hrani. Podsjećamo vas da se škrabica za Caritas nalazi kod oltara Srca Marijina.
 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim. Poslije klanjanja molitveni susret ima Franjevački svjetovni redPozivamo sve zainteresirane privučene duhom sv. Franje Asiškog, koji se žele uključiti i postati članom Franjevačkog svjetovnog reda da nam se prijave.
 1. Župni vjeronauk za 2., 3., 7. i 8. razred održava se prema redovitom rasporedu. RASPORED VJERONAUKA SE NALAZI NA OGLASNOJ PLOČI
 1. Pozivamo učenike četvrtih razreda osnovne škole na vjeronauk koji započinje ovoga petka u 10:00 sati.
 1. U petak, je vjeronaučna pouka za odrasle.

 

 1. U subotu – MNISTRANTI u 9:00 sati; DJEČJI ZBOR u 11:00 sati; FRAMA u 19:00 sati.
 1. Približava nam se vrijeme DošašćaKao i svake godine na Trgu bana Josipa Jelačića postaviti ćemo veliki adventski vijenac. I ove godine prema našim skromnim mogućnostima ponuditi ćemo subotom večernji Adventsko duhovni program. Događaj je to koji iz godine u godinu postaje prepoznatljiv u našem gradu kao i izvan njega. Molimo sve zainteresirane koji bi nam pripomogli u akcijama vezanim uz Adventska događanja da nam se jave: dobro nam došli stariji i mlađi!

 

 1. Stigli su kalendari za sljedeću 2018. godinu. Možete ih nabaviti u sakristiji ili u župnom uredu.
 1. Podsjećamo vas da u svoje molitve uključite našu zajedničku nakanu ZA USPJEH FRANJEVAČKIH PUČKIH MISIJA u našoj vjerničkoj zajednici, kako bi one po misionarima donijele ploda u našim životima. U jedinimo se, budimo za jedno ZAJEDNO!
 1. Vašom dobrotom u proteklom tjednu prikupljeno je 1200 kn za nabavu novih tepiha. Zahvaljujemo se i preporučamo nadalje vašoj dobroti.
 1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.