Župne obavijesti za 4. korizmenu nedjelju (31. 3. 2019.)

 1. Prema odluci hrvatskih biskupa danas ćemo kod svih svetih misa skupljati priloge za našu braću i sestre u Bosni i Hercegovini kao znak naše solidarnosti i zajedništvaSvoj dar možete ostaviti u košarici kod izlaza iz crkve, na čemu vam od srca zahvaljujemo.
 1. Večeras (nedjelja 31. ožujka 2019.), poslije svete mise je Skupština FSR-a.

 

 1. Odazovimo se na pobožnost Križnoga puta petkom i nedjeljom u 18:00 sati.

 

 1. U utorak nastavljamo sa “Pobožnošću 13 utoraka sv. Antunu Padovanskom”. Ovoga nam trećega utorka u goste dolazi vlč. Filip Pavlović, župnik iz Hrnetića. Dođimo i molimo zagovor sv. Antuna u svojim potrebama.
 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.
 1. U četvrtak je euharistijsko klanjanje.

 

 1. Ovoga korizmenog petka nastavljamo sa našom KORIZMENOM DUHOVNOM OBNOVOM na kojoj ćemo razmišljati o RANJENOSTI I RANJAVANJU DRUGIHSvetu misu će predvoditi fra KRUNOSLAV ALBERT. Iskoristimo ovu priliku za svoju osobnu duhovnu izgradnju! Pozovimo i druge!
 1. U subotu nastavljamo sa susretima djece i mladih:
MINISTRANTI u 9h, DJEČJI CARITAS u 10h, DJEČJI ZBOR u 11h

i FRAMA u 19:30h.

 1. Slijedeće nedjelje 07. travnja 2019. je deveti po redu KRIŽNI PUT PO GRADU kojega će predvoditi mons. Antun Sente, župnik župe BDM Snježne i rektor Nac. svetište sv. Josipa na Dubovcu uz prisustvo svećenika iz dekanata. Obilaziti ćemo mjesta gdje su nekada stajale crkve, kapelice, krajputaši i gdje su stradavali nevini ljudi. Križni put kreće iz crkve Presvetog Trojstva u 15:30 sati, a završit će svetom misom oko 18:30 sati. Odazovimo se i na ovaj način hrabro posvjedočimo svoju vjeru, hodeći za križem Isusa Krista.
 1. Ovaj tjedan ćemo započeti sa ispovijedima starijih i bolesnih. Dan ranije, ćemo se najaviti telefonom. Ukoliko kod kuće imate teško pokretnih i nemoćnih bolesnika a nisu na našem popisu, molimo vas da nam ih prijavite, kako bismo ih mogli posjetiti i donijeti im prije Uskrsa utjehu svetih sakramenata ispovijedi, pričesti i bolesničkog pomazanja.
 1. Za obnovu krovišta crkve i samostana, vašom dobrotom u proteklom tjednu prikupili smo 2.600,00 kn. Zahvaljujemo vam i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.