Župne obavijesti za 4. korizmenu nedjelju (31. 3. 2019.)

Župne obavijesti za 4. korizmenu nedjelju (31. 3. 2019.)
 1. Prema odluci hrvatskih biskupa danas ćemo kod svih svetih misa skupljati priloge za našu braću i sestre u Bosni i Hercegovini kao znak naše solidarnosti i zajedništvaSvoj dar možete ostaviti u košarici kod izlaza iz crkve, na čemu vam od srca zahvaljujemo.
 1. Večeras (nedjelja 31. ožujka 2019.), poslije svete mise je Skupština FSR-a.

 

 1. Odazovimo se na pobožnost Križnoga puta petkom i nedjeljom u 18:00 sati.

 

 1. U utorak nastavljamo sa “Pobožnošću 13 utoraka sv. Antunu Padovanskom”. Ovoga nam trećega utorka u goste dolazi vlč. Filip Pavlović, župnik iz Hrnetića. Dođimo i molimo zagovor sv. Antuna u svojim potrebama.
 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.
 1. U četvrtak je euharistijsko klanjanje.

 

 1. Ovoga korizmenog petka nastavljamo sa našom KORIZMENOM DUHOVNOM OBNOVOM na kojoj ćemo razmišljati o RANJENOSTI I RANJAVANJU DRUGIHSvetu misu će predvoditi fra KRUNOSLAV ALBERT. Iskoristimo ovu priliku za svoju osobnu duhovnu izgradnju! Pozovimo i druge!
 1. U subotu nastavljamo sa susretima djece i mladih:
MINISTRANTI u 9h, DJEČJI CARITAS u 10h, DJEČJI ZBOR u 11h

i FRAMA u 19:30h.

 1. Slijedeće nedjelje 07. travnja 2019. je deveti po redu KRIŽNI PUT PO GRADU kojega će predvoditi mons. Antun Sente, župnik župe BDM Snježne i rektor Nac. svetište sv. Josipa na Dubovcu uz prisustvo svećenika iz dekanata. Obilaziti ćemo mjesta gdje su nekada stajale crkve, kapelice, krajputaši i gdje su stradavali nevini ljudi. Križni put kreće iz crkve Presvetog Trojstva u 15:30 sati, a završit će svetom misom oko 18:30 sati. Odazovimo se i na ovaj način hrabro posvjedočimo svoju vjeru, hodeći za križem Isusa Krista.
 1. Ovaj tjedan ćemo započeti sa ispovijedima starijih i bolesnih. Dan ranije, ćemo se najaviti telefonom. Ukoliko kod kuće imate teško pokretnih i nemoćnih bolesnika a nisu na našem popisu, molimo vas da nam ih prijavite, kako bismo ih mogli posjetiti i donijeti im prije Uskrsa utjehu svetih sakramenata ispovijedi, pričesti i bolesničkog pomazanja.
 1. Za obnovu krovišta crkve i samostana, vašom dobrotom u proteklom tjednu prikupili smo 2.600,00 kn. Zahvaljujemo vam i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.