Župne obavijesti za 4. vazmenu nedjelju (12. 5. 2019.)

 1. Danas pod župnom misom u 10:30 sati bit će slavlje Prve svete Pričesti53 mališana primit će po prvi puta Isusovo Tijelo. Preporučamo ih u vaše molitve kako bi ustrajali biti vjerni Isusovi prijatelji. Svima koji su pripomogli u pripremi slavlja: materijalno i duhovno, iskreno zahvaljujemo.
 2. Prigodom današnjeg međunarodnog MAJČINOG DANA, svim majkama čestitamo njihov dan i molimo im od Boga snagu i mudrost da izvrše svoju majčinsko poslanje na svim razinama života svoje djece.
 3. Danas je “Dan duhovnih zvanja” pa u vaše molitve preporučamo veliku potrebu Crkve za svećeničkim i redovničkim zvanjima.

 

 1. Sutra (ponedjeljak 13. svibnja 2019.) je sastanak ŽPV-a i ŽEV-a za 19:15 sati u vj. dvorani.

 

 1. Nastavljamo sa Svibanjskim pobožnostima BDM u 18:00 sati: molitvom krunice i litanijama Majci Božjoj s povjerenjem preporučimo svoje potrebe i nakane.

 

 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.
 1. U utorak nastavljamo s “Pobožnošću 13 utoraka sv. Antunu Padovanskom”. Ovoga nam 9. utorka propovijeda mons Antun Sente, rektor Nac. svetišta sv. Josipa na Dubovcu. Dođimo i molimo zagovor sv. Antuna u svojim potrebama.
 1. U četvrtak je euharistijsko klanjanje pred Presvetim kojega će animirati članovi molitvene zajednice “Tješitelji Milosrdnog Isusa”, sa nakanom za nerođene. Odazovimo se pozivu milosrđa za nerođene.

 

 1. U subotu nastavljamo sa susretima djece i mladih:

MINISTRANTI u 9h, DJ. CARITAS u 10h; DJ. ZBOR u 11h i FRAMA u 19:30 sati.

 

 1. Pozivamo vas na Humanitarni koncert “Udruge Jak kao Jakov” za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti pod nazivom “NJIMA NA DAR” u sljedeću nedjelju 19. svibnja u DOMU HV Zrinski u 20 sati. Ulaznice možete nabaviti na naznačenim mjestima na plakatu. Učinite dobro djelo svojom nazočnošću.
 1. Pozivamo vas na HODOČAŠĆE “Putevima sv. Antuna i sv. Leopolda”. Polazak je u petak 21. lipnja u 23:00 sata, a povratak u subotu 22. lipnja oko 22:00 sata. Cijena puta je 230 kuna. Prijave primamo u sakristiji ili u župnom uredu.

 

 1. Povodom našega župnog proštenja PRESVETOGA TROJSTVA, u tijeku same priprave, u subotu 15. lipnja 2019., željeli bismo obilježiti okrugle obljetnice bračnih drugova. Stoga molimo sve vas koji ove godine slavite jednu od okruglih obljetnica 5, 10, 15, 20 pa sve do 50, da nam se prijavite do 31. svibnja u sakristiju ili župnom uredu i ostavite kontakt broj telefona kako bi se s vama dogovorili oko slavlja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.