Župne obavijesti za 5. vazmenu nedjelju (29. 4. 2018.)

Župne obavijesti za 5. vazmenu nedjelju (29. 4. 2018.)
 1. Danas (nedjelja 29.04.2018.) u 16.00 sati je Skupština FSR-a.

 

 1. U utorak nastavljamo s “Pobožnošću 13 utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom. Dođimo i molimo moćni zagovor sv. Antuna u svojim potrebama.

 

 1. Pošto u utorak započinjemo Svibanjske pobožnosti u čast Majci Božjoj, okupiti ćemo se iznimno ovoga i svakoga utorka u mjesecu svibnju zbog Antunovske pobožnosti u 17:30 sati te molitvom krunice i litanijama častiti lik naše Nebeske majke BDM. Bilo bi lijepo da i u našoj župi obnovimo radosno i raspjevano slavljenje ovih pobožnosti i da zaista s povjerenjem u ove dane dolazimo k Mariji. Dođite i sve svoje molbe i potrebe ponesite sa sobom.

 

 1. Za HODOČAŠĆE U PADOVU sv. Antunu Padovanskom u subotu 16. lipnja, otvorili smo prijave za DRUGI AUTOBUS, u kojemu je ostalo još svega 20-ak mjesta. Svi zainteresirani neka se prijave. Cijena puta je 230 kuna.
 1. U utorak, poslije večernje svete mise nastavljamo s BIBLIJSKIM SATOM.

 

 1. U srijedu je sastanak volontera našega Caritasa u 19:30 sati.
 1. U četvrtak je euharistijsko klanjanje pred Presvetim.
 1. Ovaj je petak prvi u mjesecu. Umjesto euharistijskog klanjanja imat ćemo svibanjsku pobožnost, a na kraju mise izmolit ćemo posvetu Presvetom Srcu Isusovu. Jednako tako u subotu, nakon svibanjske pobožnosti, izmolit ćemo posvetu Bezgrješnom Srcu Marijinu.

 

 1. Povodom našega župnog proštenja PRESVETOGA TROJSTVA, u tijeku same priprave, željeli bi jedan dan posvetiti našim obiteljima. Tom prigodom željeli bi obilježiti okrugle obljetnice bračnih parova i omogućiti im obnovu bračnih zavjeta. Stoga vas molimo da svi koji ove godine slavite jednu od okruglih obljetnica 5, 10, 15, 20 pa sve do 50, da nam se prijavite do 20. svibnja.
 1. Od srca vam zahvaljujemo za vaš dar kojega smo u ovom tjednu od vas primili za obnovu krovišta franjevačkog samostana i naše crkve. Preporučamo se i dalje u vašu dobrotu.
 1. Poslužite se novim brojem Glas-a Koncila.