Župne obavijesti za 6. nedjelju kroz godinu (16. 2. 2020.)

  1. U ponedjeljak poslije večernje svete mise pozivamo vas na susret: Upoznajmo svetce katoličke crkve!

– u isto vrijeme (ponedjeljak u 19:10 sati) održati će se i susret volontera našega župnog Caritasa u maloj vjeronaučnoj dvorani.

  1. U utorak prije mise molimo pobožnost sv. Antunu. Svetu misu ćemo prikazati na nakanu Pokreta za život. A nakon večernje sv. mise je euharistijsko klanjanje kojega animiraju članovi molitvene zajednice “Tješitelji Milosrdnog Isusa”.
  1. Vjeronaučni susreti se održavaju prema redovitom rasporedu.
  2. U četvrtak je euharistijsko klanjanje pred Presvetim s našim časnim sestrama Franjevkama od Bezgrešne. Molimo za proglašenje blaženom njihove utemeljiteljice službenice Božje Majke Klare Žižić.

–  poslije euharistijskog klanjanja u 19:30 sati je susret čitača u vjeronaučnoj dvorani.

  1. U subotu 22. veljače 2020., uz pomoć braće i sestara FSR-a, volontera Caritasa i članova Udruge katoličkih medic. sestara organizirati ćemo Bolesnički dan u našoj župi za naše starije, bolesne i nemoćne. Program susreta započinje molitvom krunice i pjesmom u 9 sati, kada će biti prilika i za svetu ispovijed. Sveta misa i bolesničko pomazanje biti će u 10:00 sati. Poslije sv. mise biti će druženje u vjer. dvorani uz čaj, kavu i kolače. Molimo vas, da nam toga dana dovezete svoje starije i bolesne ukućane, susjede, prijatelje. Organizirajte se! Učinimo im nešto lijepo. Biti će vam od srca zahvalni!
  2. Sljedeće nedjelje poslije večernje svete mise u 19:30 sati braća i sestre FSR-a imaju svoju redovnu mjesečnu skupštinu.
  1. Pozivamo sve naše mlade od 15 godina na dalje, da se prijave za sudjelovanje na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu. Prijave primamo do 15. ožujka. Uz prijavu valja uplatiti 30 kn kotizacije.
  2. Najavljujemo sastanak ŽPV-a i ŽEV-a za ponedjeljak 24. veljače 2020. u 19:30 sati.
  1. Na srce Vam stavljamo obnovu našega zvonika. Vaše darove za obnovu možete ostaviti u sakristiji iza svetih misa ili u vrijeme rada župnog ureda. Zahvaljujemo vam od srca!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.