Župne obavijesti za 7. nedjelju kroz godinu (24. 2. 2019.)

 

 1. Večeras (nedjelja 24.02.2019.) poslije svete mise u 19:30 sati, braća i sestre FSR-a imaju svoju redovnu mjesečnu skupštinu.
 2. U utorak prije svete mise molimo pobožnost sv. Antunu Padovanskom.

 

 1. Vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.

 

 1. U četvrtak je euharistijsko klanjanje pred Presvetim.

 

 1. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u čast Presvetom Srcu Isusovom i Bezgrješnom Srcu Marijinu, prilika prije svete mise za sv. ispovijed.

 

 1. Od ovoga petka (01.03.2019.) započinjemo upis misnih nakana za mjesec travanj, svibanj i lipanj.

 

 1. U subotu nastavljamo sa susretima za djecu i mlade:

MINISTRANTI su u 9 sati,

DJEČJI CARITAS u 10 sati,

DJEČJI ZBOR u 11 sati,

FRAMA u 19:30 sati.

 

 1. Sastanak ŽPV-a i ŽEV-a je u sljedeći ponedjeljak 04. ožujka 2019. u 19:15 sati

 

 1. Udruga Betlehem i Inicijativa 40 dana za život, pozivaju nas na JERIHONSKO BDIJENJE. Od četvrtka 28. veljače 2019. s početkom u 8 sati, do nedjelje 03. ožujka 2019. do 19 sati, neprekidno će u crkvi Presvetog Srca Isusova u Karlovcu biti izloženo Presveto. Svrha bdijenja je molitva za nerođene, za domovinu Hrvatsku, za zakon o pobačaju koji je u pripremi da bude u korist nerođenih.

 

 1. Vrijeme KORIZME nam je pred vratima, pa vam već sada najavljujemo KORIZMENI DUHOVNI PROGRAM, koji će se održavati kod nas franjevaca svakog korizmenog petka sa posebnom temom toga dana. Započinjemo u 18:00 sati sa pobožnošću Križnoga puta te nastavljamo u 18:30 sati sa svetom misom s prigodnom propovijedi. Iskoristimo ovu priliku za svoju osobnu duhovnu izgradnju! Pozovimo i druge!

 

 1. Za obnovu krovišta crkve i samostana, vašom dobrotom u proteklom tjednu prikupili smo 2.600,00 kn. Zahvaljujemo vam i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

 

 1. U novom broju Glasa Koncila možete pročitati: – Nadbiskup Stepinac zaslužio je najviše židovsko priznanje; – Što čovjek više daje, to više ima; – REPORTAŽA IZ SLAVONIJE:

Duboko duhovno oranje slavonske ravnice;

 

 1. Odlukom naše uprave, Franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, naš brat fra Radovan Ćorić bit će privremeno (do mjeseca kolovoza ove godine) premješten na novu službu u našu Katoličku misiju u Beč (Austrija). Želimo mu blagoslovljen rad na novoj Gospodnjoj njivi. Brata Radovana preporučamo u vaše molitve!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.