Župne obavijesti za 2. nedjelju došašća (9. 12. 2018.)

 1. Sutra, ponedjeljak, 10.12.2018. je blagdan Gospe LoretskeSvete mise su u 6, 8 i na večer u 18:30 sati. Naša zavjetna kapela je posvećena njoj u čast. Preporučamo vam da zastanete u kapeli pred kipom Gospe Loretske i preporučite joj svoje nakane. Mnogi svjedoče o njezinim uslišanjima.
 1. U tijeku su upisi misnih nakana za mjesec siječanj, veljaču i ožujak.
 1. Nastavljamo sa našim pripremama za Božić, jutarnjim misama Zornicama u 6 sati. Poslije Zornice pozivamo vas na zajedničko druženje u vjeronaučnu dvoranu uz kavu i čaj. Dođite i radosnom pjesmom i molitvom iščekujmo dolazak Gospodnji.

 

 1. U utorak poslije mise su redoviti susreti:

Proba Mješovitog župnog zbora i Biblijski susret.

 

 1. U četvrtak je župno klanjanje pred Presvetim.

 

 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.

 

 1. U subotu su zimske KVATRE – dan pokore i molitve posvećen kršćanskoj dobrotvornosti i zahvalnosti Bogu za njegova dobročinstva, preporučamo vam toga dana doći na svetu misu i učiniti koje djelo ljubavi ili žrtvu na tu nakanu.

 

 1. U subotu, nastavljamo sa redovitim susretima djece i mladih.

 

 1. U subotu, uoči TREĆE nedjelje Došašća upaliti ćemo treću adventsku svijeću na Trgu u 18:30 sati. Misno slavlje će pjevanjem animirati Vokalna grupa “Karlovčanke” i djeca vrtića ČETIRI RIJEKE uz prisustvo članova Saveza udruga invalida Karlovačke županije.

 

 1. U sakristiji možete nabaviti kalendare za sljedeću 2019. godinu.

 

 1. Ovaj tjedan ćemo započeti sa ispovijedima starijih i bolesnih. Dan ranije, ćemo se najaviti telefonom. Ako ima još onih koje niste prijavili, molimo vas da to učinite na vrijeme.
 1. Tko želi blagoslov kuće/stana, a to nije do sada činio neka se prijavi u župnom uredu.

 

 1. Najavljujemo vam Adventsku duhovnu obnovu “Ususret Božiću” u ponedjeljak 17.12.2018. u Domu HV “ZRINSKI” u 18 sati, koju će animirati fra Josip Blažević, provincijal franjevaca konventualaca iz Zagreba.

 

 1. Sa zahvalom primamo vaš dar «za uređenje božićnih jaslica». Unaprijed zahvaljujemo.

 

 1. Za obnovu krovišta crkve i samostana, vašom dobrotom u proteklom tjednu prikupljeno je 2.600,00 kn i 100 Američkih dolara. Zahvaljujemo od srca i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

 

 1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.