Župne obavijesti za Nedjelju Krista Kralja (24. 11. 2019.)

 1. Obilazeći domove korisnika našega Caritasa, uvidjeli smo da u vrijeme zime oskudijevaju u ogrjevu. Stoga smo odlučili pokrenuti Karitativnu akciju “6 za 1” – uključi se i ti… Šest obitelji pomažu po 100,00 ili više kn jednoj obitelji u potrebi, za nabavu ogrijeva. Osnažimo svoje kršćansko zajedništvo u brizi za potrebite. Svoju donaciju možete ostaviti u sakristiji ili u župnom uredu.
 1. Sutra, u ponedjeljak (25. studenoga 2019.) u 19:30 sati je sastanak ŽPV i ŽEV-a
 1. U utorak prije večernje mise molimo zagovor sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika karlovačke zvijezde i zagovornika u našim osobnim potrebama.
 1. Župni vjeronauk za druge, treće i osme razrede se održava prema redovitom rasporedu.
 1. U četvrtak je župno klanjanje pred Presvetim.
 1. U subotu su redoviti susreti djece i mladih:

MINISTRANTI u 9,00 sati, DJEČJI ZBOR u 11,00 sati,                                       FRANJEVAČKA MLADEŽ u 19,30 sati.

 1. Iduće nedjelje započinje došašće pa vas pozivamo da se već sada pripremite za radosno i ustrajno sudjelovanje na svetim misama zornicama koje će biti svako jutro, osim nedjelje, u 6 sati. Poslije misa Zornica, prije vaših dnevnih obveza, imat ćemo kratko zajedničko druženje u vjeronaučnoj dvorani uz kavu, čaj i kekse. Za tu prigodu pozivamo vrijedne i marljive osobe koje će nam pomoći oko organizacije druženja. Ovom zajedništvu možete doprinijeti i materijalnom pomoći: darom kave, filter čaja, šećera, kolača. Unaprijed vam zahvaljujemo. Vidimo se u što većem broju!
 1. Uoči prve nedjelje došašća, sljedeće subote, 30. studenoga 2019. blagoslovit ćemo vijenac i upaliti prvu adventsku svijeću na Trgu (Starom placu) u 18:30 sati. Ponesite svoje adventske vijence na blagoslov. Potom ćemo krenuti prema crkvi i nastaviti sa misnim slavljem kojega će pjevanjem animirati KUD “Sv. Antun” Pokupska dolina i djeca vrtića “KARLOVAC”. Poslije mise pozvani smo na druženje uz kuhano vino, čaj i kolače.
 1. Stigli su kalendari za 2020. godinu. Možete ih nabaviti u sakristiji ili u župnom uredu.
 1. Ususret Božiću želimo pohoditi našu bolesnu i stariju braću i sestre i udijeliti im sakramenat pomirenja. Ako ima novih koji još nisu na našem popisu od prošlih godina, molimo vas da nam ih prijavite.
 1. Naša franjevačka braća iz Pazina objavila su poziv na adventske e-duhovne vježbe. Prijaviti se možete preko njihove mrežne stranice. Od srca vam preporučamo sudjelovanje kako biste se i na taj način što bolje pripravili za Božić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.