Župne obavijesti za Nedjelju krštenja Gospodnjeg (7. 1. 2018.)

Župne obavijesti za Nedjelju krštenja Gospodnjeg (7. 1. 2018.)
  1. Današnjim danom završava božićno vrijeme. Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi, zajedno se sa vama pomoliti i pozvati vas na Franjevačke pučke misije u našoj župi. Hvala na svim vašim darovima koji će biti upotrijebljeni za pokrivanje naših godišnjih obveza. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama. Ukoliko još ima onih koje nismo blagoslovili jer su bili spriječeni a žele naknadno primiti blagoslov, mogu se prijaviti u župnom uredu, pa ćemo i njih rado posjetiti.
  1. U utorak molimo pobožnost sv. Antunu Padovanskom prije svete mise.
  1. U četvrtaknakon večernje sv. mise je euharistijsko klanjanjeMolimo za uspjeh Franjevačkih pučkih misija u našoj župi.

Poslije klanjanja svoj molitveni susret ima Franjevački svjetovni red.

  1. U tijeku su upisi misnih nakana za veljaču i ožujak.
  1. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete svojim obiteljskim darom. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.
  1. U sakristiji još možete nabaviti kalendare za 2018. godinu.
  1. U obilasku vaših domova prilikom blagoslova, ostavljali smo vam prigodne letke o Franjevačkim pučkim misijama u našoj župi. Nadamo se da ste ih čitajući, uvidjeli koliko su važne i koliko nam zaista mogu donijeti obilne plodove. Potičemo vas i ohrabrujemo da ustrajno molite za USPJEH MISIJA, kako bi Duh Sveti po misionarima u ovim misijama dotaknuo naša srca.

 

  1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.