Župne obavijesti za Nedjelju krštenja Gospodnjeg (7. 1. 2018.)

  1. Današnjim danom završava božićno vrijeme. Zahvaljujemo vam na lijepom prijemu prilikom blagoslova obitelji. Bilo je lijepo susresti vas u vašim domovima, razmijeniti nekoliko riječi, zajedno se sa vama pomoliti i pozvati vas na Franjevačke pučke misije u našoj župi. Hvala na svim vašim darovima koji će biti upotrijebljeni za pokrivanje naših godišnjih obveza. Ostajemo u molitvi za vas i vaše, da blagoslov koji ste primili ostane na vama. Ukoliko još ima onih koje nismo blagoslovili jer su bili spriječeni a žele naknadno primiti blagoslov, mogu se prijaviti u župnom uredu, pa ćemo i njih rado posjetiti.
  1. U utorak molimo pobožnost sv. Antunu Padovanskom prije svete mise.
  1. U četvrtaknakon večernje sv. mise je euharistijsko klanjanjeMolimo za uspjeh Franjevačkih pučkih misija u našoj župi.

Poslije klanjanja svoj molitveni susret ima Franjevački svjetovni red.

  1. U tijeku su upisi misnih nakana za veljaču i ožujak.
  1. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete svojim obiteljskim darom. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.
  1. U sakristiji još možete nabaviti kalendare za 2018. godinu.
  1. U obilasku vaših domova prilikom blagoslova, ostavljali smo vam prigodne letke o Franjevačkim pučkim misijama u našoj župi. Nadamo se da ste ih čitajući, uvidjeli koliko su važne i koliko nam zaista mogu donijeti obilne plodove. Potičemo vas i ohrabrujemo da ustrajno molite za USPJEH MISIJA, kako bi Duh Sveti po misionarima u ovim misijama dotaknuo naša srca.

 

  1. Poslužite se novim brojem Glasa Koncila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.