Župne obavijesti za Nedjelju Svete Obitelji (29. 12. 2019.)

  1. Danas, na blagdan SVETE OBITELJI, za vas imamo božićnu “poslasticu” za cijelu obitelj:

– u 19:30 sati na Trgu bana Josipa Jelačića možete pogledati zadnji ovogodišnji prikaz živih jaslica koji će nam prikazati članovi Udruge MILOSRĐE – centar za beskućnike iz Karlovca i članovi pjevačkog zbora hrvatskih branitelja “Petar Svačić”, biti će i žive životinje: magarac, konj poni, ovčice i koze.

  1. U ponedjeljak, 30. 12. 2019. u vjeronaučnoj dvorani, poslije večernje svete mise pozivamo vas na susret Upoznajmo svetce!
  1. U utorak na Silvestrovo/Staru godinu, pozivamo vas na svečanu svetu misu ZAHVALNICU u 18:30 sati kod koje ćemo čuti statistiku naše župe za proteklu godinu i godišnji izvještaj o životu i djelovanju naše župne zajednice. Vjerujem da imamo na čemu od srca radosno zahvaliti Bogu.
  1. U srijedu na Novu Godinu slavimo svetu Mariju Bogorodicu, a ujedno je i svjetski Dan mira. Svete mise su nedjeljnim rasporedom u 7:30, 9, 10:30 te u 18:30 sati. Toga dana nema blagoslova.
  1. Od četvrtka, prema rasporedu nastavljamo s blagoslovom obitelji po vašim domovima. Poslije večernje svete mise je redovito Euharistijsko klanjanje pred Presvetim.
  1. Pozivamo vas da u ovo božićno vrijeme češće i tijekom tjedna dođete u crkvu na svetu misu kako bismo radosno zajedno pjevali božićne pjesme i slavili novorođenoga Kralja.
  1. U petak je lijepi blagdan Imena Isusova a ujedno je prvi u mjesecu, posvećen Srcu Isusovom. Zbog blagoslova obitelji neće biti prilike za ispovijed. Vjerujemo da ste se svi za Božić ispovjedili i da ste sačuvali čista srca kako biste obavili i ovaj prvi petak.
  1. U nedjelju uoči Bogojavljenja, uz večernju će svetu misu u 18:30 sati biti blagoslov vode. Blagoslovljenu vodu će te moći preuzeti iza svete mise u prostoru franjevačkog samostana ispred župnog ureda.
  1. Ako još ima zainteresiranih koji bi se pretplatili na redovno primanje Glasa Koncila ili dječjeg Malog Koncila molili bi vas da nam se dođete prijaviti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.