Župne obavijesti za 28. nedjelju kroz godinu (14. 10. 2018.)

 1. Nastavljamo sa Listopadskim pobožnostima – molimo otajstva Gospine krunice svakoga dana u 18,00 sati u kapeli Gospe Loretske. Dođite i ponesite sa sobom sve svoje molbe i potrebe, uz pjesmu i molitvu povjerite ih našoj Nebeskoj Majci.

 

 1. U utorak nakon večernje svete mise pozivamo vas na susrete Biblijskog sata u maloj vjeronaučnoj dvorani. Prilika je to da se zajedničkim snagama susrećemo s Božjom Riječju, čitajući je, razmišljajući, moleći i konkretizirajući je u svom svakodnevnom životu! Na susret valja ponijeti Bibliju!

 

 1. Župni vjeronauk se održava prema redovitom rasporedu.

RASPORED VJERONAUKA SE NALAZI NA OGLASNOJ PLOČI

 

 1. U četvrtak je redovito župno klanjanje pred Presvetim kojega animiraju članovi Molitvene zajednice “Tješitelji Milosrdnog Isusa” sa svrhom nakane molitve za život. Odazovimo se pozivu milosrđa za nerođene.

 

 1. U petak, 19. listopada u 19:15 sati je susret roditelja i djece prvopričesnika.

 

 1. U subotu nastavljamo sa redovitim susretima djece i mladih:

MINISTRANTI u 9,00 sati, DJEČJI ZBOR u 11,00 sati, Franjevačka mladež u 19,30 sati.

 

 1. Iduća je nedjelja posvećena misijama, kada ćemo moliti za misionare i misije, o tome razmišljati te prikupljati priloge za pomoć djelovanju naših misionara.

 

 1. Sljedeće nedjelje (21.10.2018.) pozivamo roditelje i djecu drugih razreda osnovnih škola na svetu misu u 10:30 sati, nakon koje ćemo imati upis djece za župni vjeronauk.

 

 1. Također, sljedeće nedjelje poslije večernje svete mise je molitveni susret s našim časnim sestrama Franjevkama od Bezgrešne. Molimo za proglašenje blaženom njihove utemeljiteljice službenice Božje Majke Klare Žižić.

 

 1. 10. Pozivamo vas na HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE od 26. – 28. 10. 2018. Cijena hodočašća je 400 kn. Javiti se gđi Mironiji Lučić na broj mobitela 095/524-4704.

 

 1. Zahvaljujemo vam od srca na prikupljenim darovima za obnovu krovišta našega samostana. Preporučamo se nadalje vašoj dobroti.

 

 1. Sakrament ženidbe žele sklopiti:

IGOR KONTA sin oca Duška i majke Milke r. Kozlina iz Karlovca, Miroslava Krleže 5A uzima VALENTINU TURKALJ kći Ivana i majke Renate r. Dobrenić iz Karlovca, Kukuljevićeva 16. Vjenčanje je 03. studenog 2018. u našoj crkvi.

Ako je nekom poznata bilo kakva zapreka za ovo vjenčanje, dužan je javiti ovom župnom uredu, a mladence preporučamo u vaše molitve. 

 

 1. Preporučamo vam novi broj Glas Koncila i vjerski časopis BRAT FRANJO.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.